Σχετικά με Εμάς

ΕΛΠΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
Οδικές Μεταφορές ΘεσσαλονίκηΗ εταιρεία "ΔΟΤΣΑΣ ΔΙΟΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ" εξυπηρετεί εθνικές, διεθνείς οδικές μεταφορές στη Θεσσαλονίκη με διαχρονική συνέπεια, αξιοπιστία και σεβασμό στους πελάτες της. Από το 1995 έως και σήμερα, η εταιρεία μας διανύει μια ανοδική πορεία στον χώρο των οδικών μεταφορών βελτιώνοντας και εξελίσσοντας διαρκώς την παροχή υπηρεσιών της.
 
Σε συνεχή και διαρκή σχέση με τους πελάτες της παρακολουθεί και βελτιώνεται βάσει των κανονισμών, των εξελίξεων και των απαιτήσεων ώστε να υπάρχει πλέον άψογη συνεργασία σε κάθε ανάθεση μεταφορικού έργου. Οι πελάτες μας και το προσωπικό αποτελούν για μας το περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας μας και επενδύουμε σε αυτούς για την πιο αποτελεσματική, ασφαλή, αξιόπιστη, ταχύτερη και προσοδοφόρα συνεργασία.
 
Η εταιρεία διαθέτει έμπειρο και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό και εξασφαλίζει με συνεχείς αναβαθμιζόμενους, σύγχρονους και ασφαλείς τρόπους το οδικό μεταφορικό της έργο σε απλές μεταφορές, σε ειδικές μεταφορές και μεταφορές που απαιτούν πιστοποιήσεις ADR. Διατηρεί παράλληλα και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων container. 
 
Απο το παρελθόν στο παρόν οδηγούμαστε στο μέλλον ευελπιστώντας να έχουμε συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Βασιζόμαστε πάντα στην εντιμότητα και στις αξίες της εταιρείας μας και οδεύουμε σε μια διαχρονική πορεία στο έργο των οδικών μεταφορών.
 
Συνεργαζόμαστε με τις πλέον σοβαρές και αξιόλογες εταιρείες στο χώρο:
 
  • των κατασκευαστικών εταιρειών
  • των τεχνικών εταιρειών
  • των εταιρειών υπηρεσιών αεροδρομίου
  • των ναυτιλιακών εταιρειών
  • των εταιρειών κατασκευής δεξαμενών